De basis van slaap

Uw boxspring kopen in Matrassenfabriek IJmuiden

Een boxspring is een bed en een matras in 1. De veren maken dat u of uw gasten er lekker op kunnen slapen. Sommige mensen voegen er voor de duurzaamheid en de hygiëne een topmatras aan toe. U kunt eindeloos variëren in hoogte, materialen en types pootjes. Matrassenfabriek IJmuiden adviseert u graag bij uw keuze.

De voordelen van een boxspring

Mensen die kiezen voor een boxspring, doen dat meestal om de onderstaande redenen.

  • Prettige hoogte De pootjes van een boxspring zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. Daar komt de dikte van het ingebouwde verenmatras bovenop. Eventueel doet u er een toplaag bij. Uw slaapplek wordt hierdoor relatief hoog. Zet u ’s ochtends uw voeten op de grond? Dan gaat opstaan bijna vanzelf.

  • Variatie in beschikbare kleuren Bij boxsprings kunt u kiezen voor een zacht slaapkameruiterlijk, of een houten of metalen variant. Diverse kleuren zijn mogelijk. Dus u vindt altijd wel een versie die past bij uw slaapkamer.

  • Flexibel en compact U kunt 1-persoonsboxsprings gemakkelijk combineren tot een 2-persoonsvariant. Dat maakt ze voor vele situaties geschikt. Bovendien neemt een boxspring weinig ruimte in, omdat het geen hoofd- of voetboard heeft.

Ontdek de boxspring

Wilt u een boxspring uitproberen? Kom naar de showroom van Matrassenfabriek IJmuiden. We hebben diverse varianten voor u klaarstaan.

Andere lattenbodems en onderstellen

Matrassenfabriek IJmuiden helpt u ook bij het vinden van andere opties, zoals een onderstel of een lattenbodem. Wij hebben enkele exemplaren in de showroom.